2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Szolgálatba helyezte magát

Egy szolgálaton kívüli rendőrjárőr figyelt fel arra a sofőrre Hejőkeresztúron, aki egy kocsmai italozást követően az autójával kívánt elhajtani.
Hejőkeresztúr egyik presszójánál, 2019. július 5-én 18 óra után egy szolgálaton kívüli rendőrnek feltűnt egy helyi férfi, aki alkoholt fogyasztott, és utána az autójával kívánt elhajtani. A szabadidős rendőr a balesetveszélyes helyzet elkerülése érdekében szolgálatba helyezte magát, majd intézkedés alá vonta az autót, illetve annak vezetőjét. Az időközben értesített és a helyszínre megérkező járőrök a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a járművezetővel szemben a hiteles légalkoholmérő-készüléken történő mérést követően közigazgatási bírságot szabott ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum