2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Szilveszteri súlyos vita

Egy vita fajult tettlegességig Ózdon szilveszter éjszakáján, két férfit őrizetbe vettek a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett, életveszélyt okozó testi sértés, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két ózdi férfival szemben.

A gyanúsítottak 2019. december 31-én 21 óra után bementek egy ózdi ingatlanba, ahol az ott lakókkal vita alakult ki. A szóváltást tettlegesség követte, majd a hívatlan vendégek távoztak. Pár perc elteltével azonban ismét visszatértek a támadók egyikük hozzátartozójával kiegészülve, ekkor már felfegyverkezve. A 60 éves B. Barnabás tégladarabokat dobálva rongálta meg a családi ház ablakát, illetve egy, az udvaron parkoló autót. Fia, a 34 éves B. Barnabás egy karddal okozott egy 54 éves férfinak fején és karján sérülést, míg társa, a 27 éves B. Arnold egy 25 éves fiatalembert bántalmazott a nála lévő lapáttal.

A helyszínre a bejelentést követő pár percen belül kiérkező rendőri egységek a verekedő személyeket a helyszínen elfogták, és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

B. Barnabást garázdaság bűntett elkövetése miatt, ifj. B. Barnabást emberölés kísérlet bűntett, míg B. Arnoldot életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 1-jén őrizetbe vette ifj. B. Barnabás és B. Arnold gyanúsítottakat és előterjesztéssel él letartóztatásuk indítványozására az ügyészség felé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek