2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Sorjázóval és ácskapoccsal akart embert ölni

A rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki Sátoraljaújhelyen egy sorjázóval és ácskapoccsal támadt egy asszonyra annak lakásán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 19 éves H. Dániel sátoraljaújhelyi lakossal szemben, aki magát vízóra-leolvasónak kiadva 2014. május 6-án 13 óra 15 perckor egy sátoraljaújhelyi családi házba kéredzkedett be. A terhelt ezt követően minden indok nélkül egy nála lévő, úgynevezett kézi sorjázóval megszúrta, majd az udvaron talált ácskapoccsal tettleg bántalmazta az otthon tartózkodó 65 éves sértettet.

Az asszony segélykiáltására megjelenő férjének köszönhetően az elkövető meghátrált, majd a helyszínről elmenekült.

Az elsődleges orvosi adatok szerint a sértett a támadás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a támadót néhány óra múlva őrizetbe vették, majd az illetékes megyei főügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek