2023. 12. 1. péntek

Elza
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Sok!

Tizenhárom ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból egy hét alatt a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei.

Hangsúlyozni kell, hogy az ittas állapotban elkövetett járművezetés bűncselekmény is lehet, és bírósági eljárást vonhat maga után. Az ittas járművezetők továbbá magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 23-a és 29-e között összesen tizenhárom ittas járművezetővel szemben intézkedtek, csak vasárnap hét sofőrt értek tetten. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 42 éves férfi pedig közúti közlekedési balesetet okozott. A férfi 2018. július 27-én 22 óra körül Varbón közlekedett elektromos kerékpárjával, majd nekiütközött egy parkoló autónak. A balesetben nem sérült meg senki, a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda azonban pozitív értéket mutatott. A Miskolci Rendőrkapitányság a sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek