2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Sertéstarja és szalonna a blúz alatt

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. augusztus 17-én egy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy helyi fiatalkorú nővel szemben. Az eljárás alá vont személy 2014. augusztus 17-én 11 órakor Mezőkövesden, az egyik hipermarketből -blúza alá rejtve- sertéstarját és erdélyi szalonnát akart eltulajdonítani. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítást követően őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…