2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Ruhát akart lopni, a járőrök elfogták

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a férfival szemben, aki egy miskolci üzletből különféle árucikkeket akart ellopni.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves ongai férfival szemben. A gyanúsított 2020. február 12-én 13 óra után egy miskolci üzletből ruházati termékeket kívánt eltulajdonítani. A férfi a próbafülkében egy harapófogóval távolította el az áruvédelmi eszközöket, amikor az üzlet alkalmazottja tetten érte. A bolt közelében járőröző rendőrök, még a helyszínen elfogták a tolvajt, akit a nyomozók a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum