2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Rendőrségi felhívás: betöréses lopás elkövetőit keressük!

A sátoraljaújhelyi távhőszolgáltató épületébe a közelmúltban egyelőre ismeretlenek behatoltak és onnan számítástechnikai eszközt tulajdonítottak el. Az elkövetők mihamarabbi felderítése és elfogása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei 2013. április 9-én a késő esti órákban a város szélén elhelyezkedő távhőközpont kerítésén egy ottmaradt, lelógó hosszabbító kábelre lettek figyelmesek. A szolgálatban lévő egyenruhások gyanúja beigazolódott, az épületben valamivel azt megelőzően illetéktelenek jártak, ahonnan a végrehajtott szemle adatai alapján műszaki eszközt tulajdonítottak el.

A bűncselekmény során az elkövetők által ellopott számítógép ugyan a távhőellátás rendszerére kapcsolt eszköz volt, de szerencsére annak hiánya az ellátás folyamatosságát nem akadályozta.

Az ügyben a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendőrségi kéri azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekménnyel, vagy az elkövetők kilétével kapcsolatosan érdemleges információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést

személyesen a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon (Sátoraljaújhely Kazinczy u. 37-39. szám), vagy
e-mailen: a satoraljaujhelyrk@borsod.police.hu címen, vagy
telefonon a rendőrkapitányság 06-47/523-007 közvetlenül hívható számán, illetve az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon.

A bejelentők adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Közreműködésüket és segítségüket köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum