2022. 11. 27. vasárnap

Virgil
1 EUR 411 HUF
1 GBP 479 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök negyed órán belül elfogták a rablás feltételezett elkövetőit

A rendőrök negyed órán belül elfogták a rablás feltételezett elkövetőit

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik erőszakkal elvették áldozatuk készpénzét.

 

 

 

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 18 éves és egy 19 éves mezőzombori fiatalemberrel szemben. Az elkövetők 2021. május 30-án 19 óra előtt, Szerencsen a Rákóczi úton közös italozásuk után – történt szóváltást követően – bántalmaztak egy alkalmi ismerősüket. A gyanúsítottak az áldozatuk ruházatát átkutatták, és eltulajdonították közel 10.000 forintját, majd távoztak a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként – a rendőrségre történő bejelentést követően – negyed órán belül elfogták a férfiakat, és előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szemellenzős látónézet
A rendőrök Halmaj közelében állítottak meg egy autót, amelynek vezetője úgy közlekedett járművével, hogy annak szélvédőjéről csak néhány tenyérnyi hel…

További cikkek

Adventi Matiné
A Művészetek Háza Béke Art Moziterme Adventi Matiné programja keretében idén is minden adventi hétvégén animációs és családi filmekkel várja az érdekl…