2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Rendőrkézen az uszodai tolvaj

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hamar elfogták azt a fiatalkorú lányt, aki készpénzt és mobiltelefont lopott a szikszói uszoda egyik öltözőszekrényéből, miután megszerezte annak kulcsát.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 17 éves budapesti lánnyal szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2017. augusztus 12-én a délutáni órákban, miszerint a Szikszón található városi uszodában lopás történt. Egy miskolci lakos öltözőszekrényének őrizetlenül hagyott kulcsát ismeretlen személy megszerezte, ezután a szekrényt kinyitotta és az ott található pénztárcát, a benne lévő készpénzzel, személyes okmányokkal, továbbá egy mobiltelefonnal együtt eltulajdonította.

A rendőrök – értesítésüket követően – haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol rövid idő alatt megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy, még az uszodában tartózkodó lány gyanúsítható. Az Encsi Rendőrkapitányságra a fiatalt előállították, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett. Az eltulajdonított értékek hiánytalanul előkerültek, továbbá kiderült az is, hogy a lány eltűnés miatt körözés alatt áll.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek