2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Rendőrkézen a pszichoaktív anyaggal kereskedők

Az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói két férfit és két nőt vettek őrizetbe, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

Az Encsi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A gyanúsítottak 2020. március 3-án történt előállításukat megelőzően Encsen új pszichoaktív anyaggal kereskedtek. A rendőrök az elkövetők elfogását, és a nyomozási cselekmények végrehajtását szervezett akcióban hajtották végre. Ennek során családi házakban, és egy helyi sörözőben is házkutatást tartottak, amely ingatlanokban új pszichoaktív gyanús anyagot foglaltak le. A nyomozók a két férfit és a két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. Az ügyben további nyomozási cselekmények várhatóak.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum