2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Rendőrkézen a késes rablással gyanúsítható fiatalkorú

A rendőrök fél órán belül elfogták azt a fiút Kazincbarcikán, aki késsel fenyegetve vette el egy fiatalember értékeit.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves fiúval szemben.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2020. november 7-én az esti órákban a Kazincbarcika, Egressy Béni úton gyalogolt, amelynek során egy mellette elhaladó fiatalembert meglökött. A fiatalember ezt szóvá tette és vita alakult ki, amely közben a kezében lévő táskáját a földre tette. Ekkor a gyanúsított a táskát magához vette, továbbá – amikor a sértett azt visszakérte – egy konyhakést elővéve megfenyegette, majd a táskával elfutott.

A rendőrök a bejelentést követően fél órán belül azonosították és elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…