2021. 07. 27. kedd

Olga, Liliána
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Rendőrkézen a hat fős drogbanda

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály nyomozói az elkövetőket kihallgatásuk során kábítószer-kereskedelemmel, és kábítószer birtoklásával gyanúsították meg.

 

 

 

Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság hat miskolci férfival szemben. A rendőrök a gyanúsítottakat 2021. június 10-én és 11-én, Miskolc város területén fogták el, melyek során közel kétszáz gramm különböző kábítószergyanús anyagot, valamint ezek porciózáshoz, csomagolásához, illetve a méréséhez használt eszközöket is lefoglaltak. A szervezett akciót a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai, valamint helyi rendőrkapitányság nyomozói hajtották végre.

A rendőrök a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, a három kábítószer-kereskedőt őrizetbe vették, akiket a bíróság letartóztatott. Az üggyel kapcsolatosan további nyomozási cselekmények várhatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum