2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Regisztrációval a bringalopások ellen!

A rendőrség „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi programjához illeszkedik a „BikeSafe” kerékpár-regisztrációs projektje, ami Miskolcon is elérhető.
A Kerékpáros Miskolc Egyesület által szervezett „bringás uzsonna” rendezvényen a kerékpár tulajdonosok felkereshetik a rendőrség regisztrációs sátrát 2018. május 5-én 15 óra és 18 óra között, az Andor utca és József Attila utca közti területen.

A „BikeSafe” program a Rendőr-főkapitányságok közreműködésével a lakosság számára biztosít védelmet, és lehetőséget elveszett vagy ellopott kerékpárjaink megtalálására és visszaszerzésére egy biztonságos rendszerben történő adatnyilvántartással. A program során a rendőrség díjmentesen regisztrálja a tulajdonos kerékpárját, melyről fotók készülnek, és jelzéssel látnak el, ily módon azonosításra alkalmassá válik.

A regisztráció menete:

–           Minden egyes kerékpárról adatlap kiállítására kerül sor az egyedi azonosító elemek rögzítésével. (márka, modell, szín, évjárat, vázszám, stb.)

–           A regisztráció során maximum 10 fénykép készül a kerékpárról.

–           A tulajdonos részére kerékpár-regisztrációs kártya kiállítására kerül sor.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakemberei tisztelettel várnak minden érdeklődőt a „BikeSafe” miskolci helyszínén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…