2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Rákapott más pénzére

A rendőrök órák alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki egy szerencsi dohányboltból más pénztárcáját vitte el.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság L. László 47 éves taktaszadai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 4-én 10 óra 30 perckor Szerencsen, egy Nemzeti Dohányboltban miután cigarettát vásárolt magának eltett egy pulton felejtett pénztárcát az abban lévő iratokkal és több mint 100 ezer forint készpénzzel együtt.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A terhelt gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek