2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Rabolni próbált, majd betört: a rendőrök elfogták

A Putnoki Rendőrőrs járőrei előállították azt a férfit, aki először rablást kísérelt meg Alsószuhán, majd mivel az nem járt eredménnyel betört egy családi házba.

Rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy alsószuhai férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 14-én 16 óra után egy alsószuhai presszó illemhelyén megfenyegetett egy férfit és pénzt követelt tőle. A sértett közölte, hogy nincs nála pénz, és mutatta az üres tárcáját. Ekkor a gyanúsított a férfi feje melletti lévő ablakba ütött, aminek az üvege összetört, majd távozott a mosdóból.  
Az elkövető a sikertelen rablást követően egy családi házba tört be, hosszabbítókat, csiszológépet, valamint egy széket vett magához, de ekkor a rendőrök tetten érték, és elfogták a helyszínen.

A férfit a járőrök előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…