2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Rablók rendőrkézen

A rendőrök négy személyt fogtak el, akik Cigándon egy idős személyt akartak a lakásában kirabolni.
Rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. október 27-én 0 óra 40 perc körüli időben négy ismeretlen személy egy cigándi családi ház kerítésén bemászva a lakás ajtójának ablakrészét betörték, majd azon egyikük bemászva a bent tartózkodó – időközben álmából felriadt – 81 éves nénit bántalmazta és pénzt követelt tőle.

A támadó nem kapott pénzt, így zsákmány nélkül menekült el a kint figyelő társaival együtt.

Az idős sértett a szomszédját értesítette a történtekről, aki riasztotta a rendőröket.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Zsolt András 31 éves, S. József  34 éves, S. Norbert 19 éves cigándi lakosokat, továbbá egy 15 éves fiatalkorú társukat, aki szintén helybeli.

A négy személyt a rendőrök a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek és az ügyészség irányába előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek