2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Rablás után átöltözött

Az Ózdi Rendőrkapitányság három órán belül elfogta, majd kihallgatásuk után őrizetbe vette a rablókat.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 22 éves H. Istvánnal és 16 éves társával szemben. A helyi férfiak 2019. február 21-én 12 óra után Ózdon, a Csokonai utcában egy hölggyel szóba elegyedtek. Az egyikük a nő karján lévő szatyrot erőszakkal letépte, mely következtében az asszony elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A szatyorban személyes iratok, bankkártya és közel húszezer forint készpénz volt. A rablók a helyszínről elszaladtak. A fiatal fiú a közelben lakó barátjánál a tőle kölcsönkért ruhákba öltözött át, hogy a rendőrök ne találják meg. A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövetők kilétét, akiket három órán belül elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a támadókat őrizetbe vette, majd az ügyészségen a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum