2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Rablás a belvárosban

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki megtámadott egy nőt Miskolcon és elvette mobiltelefonját.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy hernádvécsei, 23 éves férfival szemben. A rabló 2018. december 31-én 18 órakor a Miskolc, Király utcában egy társasház bejárati ajtójának lökött egy nőt, és a nagy értékű mobiltelefonját kicsavarta a kezéből, majd elszaladt a helyszínről.

A megadott személyleírás alapján, egy szolgálaton kívüli nyomozó 2019. január 1-jén a férfit felismerte egy belvárosi utcában, akit követett, majd az időközben kiérkező járőrökkel együtt elfogta a rablót. A rendőrök az eljárás során az elrabolt mobiltelefont is felkutatták és lefoglalták.

A nyomozók a gyanúsítottat a kihallgatását követően őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum