2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • “Ittasok „találkozója” – Közlekedési balesetek hétvégén

“Ittasok „találkozója” – Közlekedési balesetek hétvégén

Miskolcon, Edelényben és Sajógalgócon is sérültek a balesetben résztvevők. Mivel a három ütközésből kettőnél az ittasság is közrejátszott, ezért a rendőrök a jövőben is fokozott hangsúlyt fektetnek az ittas járművezetők kiszűrésére.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság U. Norbert 23 éves sajógalgóci lakossal szemben, aki 2014. május 2-án 17 óra 10 perckor motorkerékpárjával a Sajógalgóc, Rákóczi úton haladva egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt a vízelvezető árokba, majd az ott lévő gépkocsibejáró beton áthidalójának ütközött.

A baleset következtében U. Norbert 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, aki a forgalmi rendszám és műszaki vizsga nélküli motorját, alkoholtól befolyásolt állapotban, bukósisak nélkül vezette.

L. Viktor 33 éves edelényi lakos 2014. május 2-án 18 óra 5 perckor kerékpárjával az Edelény, Eötvös úton haladt, amikor ittas állapota miatt nekiütközött egy az útpadkán parkoló gépjárműnek.

A baleset következtében L. Viktor 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, aki ellen az Edelényi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság V. István 56 éves miskolci lakossal szemben, aki 2014. május 3-án 14 óra 35 perckor személygépjárművével a Miskolc, Andrássy úton haladva ismeretlen okból áthaladt a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávokon és neki ütközött az úttest mellett található felsővezeték-tartó oszlopnak, majd onnan az úttestre visszasodródva egy szabályosan közlekedő gépjárműnek csapódott.

A baleset következtében V. István és utasa 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2014. első négy hónapjában az elmúlt év hasonló időszakához képest az ittasan okozott közúti közlekedési balesetek száma jelentős mértékben növekedett, ezért a megye közútjain a rendőrök a jövőben is fokozott hangsúlyt fektetnek az ittas járművezetők kiszűrésére.

Ne feledjük: Mindenkit haza várnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum