2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Pótolták az elveszett értéket

Állampolgári felajánlás kapcsán adományozott az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa kerékpárt egy idős asszonynak, akitől a nyáron ellopták egyetlen közlekedési eszközét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három fiatalkorú helyi fiúval szemben.

A gyanúsítottak 2016. májusa és augusztusa között mintegy húsz különféle vagyon elleni bűncselekményt követtek el. Loptak, betörtek és rabolni is próbáltak Ózdon. A fiatalok többek között kézi szerszámokat, használati tárgyakat, műszaki cikkeket és kerékpárt is eltulajdonítottak.

A rendőrök azonosították, majd elfogták a bűncselekmények elkövetőit, akik közül egy 15 éves és egy 16 éves fiú 2016. szeptember 9-e óta előzetes letartóztatásban van.

A sértettek közül az eltelt időben többen visszakapták eltulajdonított tárgyaikat, egy 83 éves néninek azonban a rendőrség munkatársa, Stadler Mihály r. alezredes állampolgári felajánlás útján 2016. november 29-én pótolta elveszett kétkerekűjét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek