2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Pótolták az elveszett értéket

Állampolgári felajánlás kapcsán adományozott az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa kerékpárt egy idős asszonynak, akitől a nyáron ellopták egyetlen közlekedési eszközét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három fiatalkorú helyi fiúval szemben.

A gyanúsítottak 2016. májusa és augusztusa között mintegy húsz különféle vagyon elleni bűncselekményt követtek el. Loptak, betörtek és rabolni is próbáltak Ózdon. A fiatalok többek között kézi szerszámokat, használati tárgyakat, műszaki cikkeket és kerékpárt is eltulajdonítottak.

A rendőrök azonosították, majd elfogták a bűncselekmények elkövetőit, akik közül egy 15 éves és egy 16 éves fiú 2016. szeptember 9-e óta előzetes letartóztatásban van.

A sértettek közül az eltelt időben többen visszakapták eltulajdonított tárgyaikat, egy 83 éves néninek azonban a rendőrség munkatársa, Stadler Mihály r. alezredes állampolgári felajánlás útján 2016. november 29-én pótolta elveszett kétkerekűjét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum