2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Parfümrabló

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy fiatalemberrel szemben folytatott, aki parfümöt akart lopni egy drogériából.

Rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 18 éves alsózsolcai férfival szemben. A gyanúsított 2019. április 24-én 13 óra 30 perc körül egy miskolci drogériából három üveg parfümöt kísérelt meg ellopni, de az üzlet biztonsági őre tetten érte. A tolvaj menekülés közben dulakodott az őrrel, aki ennek következményeként nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A letartóztatásban lévő 18 éves férfi a rablást megelőző időszakban több üzletből lopott különféle tisztító- és illatszereket is.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum