2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Papírzsebkendőt raboltak

A tiszaújvárosi rendőrök két órán belül elfogták és gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették azokat a fiatalokat, akik egy kutyasétáltató nőt támadtak meg.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves girincsi férfival és 17 éves társával szemben.

A megalapozott gyanú szerint 2018. február 15-én 20 óra körül Tiszaújvárosban a gyanúsítottak megtámadtak egy kutyát sétáltató, 44 éves, helyi nőt. Az asszony válláról a 17 éves támadó megpróbálta a táskáját elvenni – míg 28 éves társa figyelt -, azonban a hölgy a táskát nem engedte el, ezért a fiú a sértettet többször arcon ütötte, aki így elengedte táskáját, majd elmenekültek. Miután a megtámadott nő utánuk kiabált, hogy nincs a szatyorban semmi értékes a rablók megálltak, megnézték a táskát, majd eldobták azt. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat, akiket kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság előterjesztéssel él a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…