2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Otthagyta „kézjegyét” azonosították a betörőt

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki május végén betört egy sajószögedi telephelyre és onnan különféle eszközöket tulajdonított el.
Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az ismeretlen személy 2015. május 28-án 18 órát követően betört egy sajószögedi telephelyre, ahonnan légpisztolyt, aggregátort, magasnyomású mosót és 40 liter gázolajat tulajdonított el.

A nyomozás eredményeként a bűnügyi technikusok segítségével a nyomozók azonosították, majd 2015. július 6-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. Szabolcs 22 éves sajóládi lakost.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum