2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Öt gyanúsított tizenegy eset

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tizenegy betörést követtek el azok a férfiak, akiket a napokban elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki a miskolci rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. András 36 éves, F. Árpád 34 éves, E. Gábor 30 éves, O. Zsolt 30 éves és J. Krisztián 26 éves miskolci lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2017 nyarán Miskolcon besurrantak, illetve betörtek több házba és lakásba, ahonnan készpénzt, arany ékszereket, műszaki cikkeket, kerékpárokat tulajdonítottak el.

H. András, F. Árpád és J. Krisztián éppen adománygyűjtés ürügyén tartott terepszemlét 2017. szeptember 4-én, amikor gyanús viselkedésükről lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre. A helyszínre haladéktalanul kiérkező járőrök még a megszemlélt ingatlan közelében elfogták őket.  Társaikat, E. Gábort és O. Zsoltot 2017. szeptember 7-én állították elő a nyomozók.

H. Andrásnak 2017. szeptember 7-én lakhelyelhagyási tilalmát, míg O. Zsoltnak 2017. szeptember 8-án előzetes letartóztatását rendelte el a Miskolci Törvényszék.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek