2021. 08. 4. szerda

Domonkos, Dominika
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Öt gyanúsított tizenegy eset

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tizenegy betörést követtek el azok a férfiak, akiket a napokban elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki a miskolci rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. András 36 éves, F. Árpád 34 éves, E. Gábor 30 éves, O. Zsolt 30 éves és J. Krisztián 26 éves miskolci lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2017 nyarán Miskolcon besurrantak, illetve betörtek több házba és lakásba, ahonnan készpénzt, arany ékszereket, műszaki cikkeket, kerékpárokat tulajdonítottak el.

H. András, F. Árpád és J. Krisztián éppen adománygyűjtés ürügyén tartott terepszemlét 2017. szeptember 4-én, amikor gyanús viselkedésükről lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre. A helyszínre haladéktalanul kiérkező járőrök még a megszemlélt ingatlan közelében elfogták őket.  Társaikat, E. Gábort és O. Zsoltot 2017. szeptember 7-én állították elő a nyomozók.

H. Andrásnak 2017. szeptember 7-én lakhelyelhagyási tilalmát, míg O. Zsoltnak 2017. szeptember 8-án előzetes letartóztatását rendelte el a Miskolci Törvényszék.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum