2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Őrizetben két körömi díler

A rendőrök Körömben fogták el azt a férfit és nőt, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főleg helyi lakosoknak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves férfival és egy 26 éves nővel szemben. A körömi gyanúsítottak 2019. április 16-át megelőzően – azaz elfogásukig – úgynevezett „herbált”, vagyis új pszichoaktív anyagot szereztek meg, majd továbbértékesítették azt, főleg környékbeli vásárlóiknak.

A dílerek elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A házkutatást követően a nyomozók a férfit és a nőt előállították a rendőrségre. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására az ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum