2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Őrizetben az ormosbányai betörő

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki az elmúlt időszakban ormosbányai és izsófalvai ingatlanokból vitt el értékeket.
Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2013 június végén a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse ismeretlen elkövetővel szemben.
A nyomozás adatai szerint a tettes már azt megelőzően, majd később is több ormosbányai és izsófalvai ingatlanból készpénzt, elektronikai eszközöket, ékszereket, ruhát, illetve egy boltból kávét, édességeket, szeszes italt tulajdonított el.

 A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves B. Róbertet. Az ormosbányai férfit a hatóság 2013. október 8-án vette bűnügyi őrizetbe, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek