2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Őrizetben az arlói támadó

A rendőrök 10 percen belül elfogták azt a fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint Arlón halálra vert egy idős embert.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Adrián 20 éves arlói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Arlón, a Vasút úton 2015. szeptember 27-én 21 óra körüli időben bántalmazott egy 67 éves férfit. A sértett a verés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Adriánt. Az ügyben nyomozást folytató Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a terheltet, egyben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum