2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 356 HUF
1 GBP 428 HUF

Lezárt ügyek: Vásárlótól lopták el a táskáját

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy rudabányai házaspárral szemben.

A nyomozás adatai szerint a sértett 2021. március 30-án egy kazincbarcikai üzletben vásárolt. A vásárlást követő fizetés után táskáját a bevásárlókocsira akasztotta, majd a kocsit a tárolóhelyére tolta, de a táskát – benne készpénzzel, személyes iratokkal, lakáskulccsal – ott felejtette.

Ezt követően a gyanúsított házaspár női tagja a táskát magához vette, majd férjének megmutatta és azt magukhoz véve a lakásukra távoztak.

A sértett hazafelé tartva, útközben észlelte, hogy a táskája nincs nála, de a bolthoz visszatérve azt már nem találta.

Értesítésüket követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a biztonsági kamerák felvételei alapján egy órán belül azonosították és a lakásukon elfogták a két gyanúsítottat, a táskát pedig lefoglalták és a benne lévő értékekkel együtt hiánytalanul visszaszolgáltatták a sértett részére.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum