2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Őrizetben a betöréssorozat gyanúsítottja

Közel húsz családi házba tört be az a férfi, akit a rendőrök több hetes nyomozás eredményeként azonosítottak és elfogtak.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse egy 28 éves, felsőzsolcai férfival szemben.

Gesztelyben, Hernádnémetiben és Hernádkakban az elmúlt időszakban több betörés is történt. Az akkor még ismeretlen elkövető családi házakba, illetve azok melléképületeibe tört be, volt, ahova kétszer is visszatért. A betörő mindent vitt, de főként használati tárgyakat, műszaki eszközöket és szerszámokat tulajdonított el. A rendőrök végül a több hetes nyomozás eredményeként azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A betörő összesen tizenkilenc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse 2019. november 5-én őrizetbe vette férfit, majd a nyomozók előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum