2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Őrizetben a betöréssorozat gyanúsítottja

Közel húsz családi házba tört be az a férfi, akit a rendőrök több hetes nyomozás eredményeként azonosítottak és elfogtak.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse egy 28 éves, felsőzsolcai férfival szemben.

Gesztelyben, Hernádnémetiben és Hernádkakban az elmúlt időszakban több betörés is történt. Az akkor még ismeretlen elkövető családi házakba, illetve azok melléképületeibe tört be, volt, ahova kétszer is visszatért. A betörő mindent vitt, de főként használati tárgyakat, műszaki eszközöket és szerszámokat tulajdonított el. A rendőrök végül a több hetes nyomozás eredményeként azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A betörő összesen tizenkilenc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, aki a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse 2019. november 5-én őrizetbe vette férfit, majd a nyomozók előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek