2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Őrizetben

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, majd autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2017. augusztus 16-án 20 óra 45 perc körül Arlón intézkedés alá akarták vonni egy terepjáró sofőrjét. A férfi a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyta és gépjárművével Ózd irányába elhajtott. A rendőrök követték az autót, majd a segítségükre siető kollégáik megkülönböztető jelzést használva próbálták megállítani a gépjárművet Ózdon. A férfi terepjárójával először az egyik, majd az időközben helyszínre érkező másik szolgálati gépjárműnek is nekiütközött, továbbá az egyik, gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. Az élet és testi épség megóvása érdekében a rendőr a gépjármű kerekére célzott lövést adott le.

Az eset során a rendőrök nem sérültek meg, míg a terepjáró sofőrjének könnyű sérülései keletkeztek.

A sofőrt és utasát a helyszín közelében elfogták az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai.

A hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárásban a nyomozást folytató Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – a terepjárót vezető – Cs. Erik 22 éves ózdi lakost őrizetbe vette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…