2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Őrizetbe vették az ittas sofőrt

A vezetéstől is el volt tiltva az a sofőr, aki ittasan okozott balesetet Felsőzsolcán, majd elhajtott a helyszínről.

Járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya V. Roland 41 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2019. április 13-án 20 óra 30 perc körül Felsőzsolcán autójával nekiment egy álló járműnek. A balesetben nem sérült meg senki, de a 41 éves férfi elhajtott a helyszínről.

A rendőrök Miskolcon azonosították, majd állították meg a járművet és vonták ellenőrzés alá a sofőrt. A járőrök a vezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, továbbá a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt korábban eltiltották a vezetéstől.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfit a hatóság szabálysértési őrizetbe vette, egyben az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított vele szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek