2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Nyomozócsoport alakult

Egy munkába tartó nőt ért támadás, külön egység eredt a támadó nyomába.
A gödöllői HÉV vonal Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán, a szerelvény 3. kocsijában utazó 47 éves nővel szembe 2021. január 19-én 5 óra 15 perc körül leült egy általa nem ismert férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, azt meg is kapta, a férfi azonban nem tágított. Többször megrúgta, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozó csoport alakult. A 10 fős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat lejárták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntette kísérletének, testi sértés, valamint kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek