2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Nyomok a hóban

A rendőrök pár órán belül azonosították, majd elfogták azokat a férfiakat, akik Hejőpapiban egy ingatlanból kolbászt és bort tulajdonítottak el, majd hazaindultak a hóban.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság N. V. 23 éves és N. K. 24 éves hejőpapi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. január 25-én 7 óra előtt Hejőpapiban betörtek egy ingatlanba, ahonnan 9 tábla füstölt szalonnát, 2 pár kolbászt, 12 liter vörösbort, négy üveg sört és egy pezsgőt tulajdonítottak el. A férfiak miután végeztek, a hóban hazaindultak.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök – miután a hátrahagyott lábnyomokon végigmentek – hamar azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A rendőrségre előállított terheltek kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A részben megmaradt élelmiszereket pedig visszaadták jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek