2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Nincs érték az autóban!

A turisztikai szezon lezárásaként portya-szolgálatot tartott a Miskolci Rendőrkapitányság a város frekventált idegenforgalmi részein.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója és az Avasi Rendőrőrs munkatársa 2020. szeptember elsején Miskolc idegenforgalmi szempontból frekventált területein tartottak portya-szolgálatot. A figyelemfelhívó akció az autóban hagyott, vagy éppen nem hagyott értékek megőrzésére fókuszált. A rendőrök a járművekre tett, illetve a sofőröknek adott kis tájékoztató füzet információi mellé matricát is tettek, amelyen a jól láthatóan a „Nincs érték az autóban!” felirat olvasható. Az autókra ragasztható üzenet mellé a brossúrra további jó tanácsokkal is szolgált a címzetteknek.
matrica

Mielőtt az autóját a parkolóban hagyja, győződjön meg az alábbiakról:

Nem hagyott GPS-készüléket, és egyéb értéket látható helyen a járműben.
Személyes iratait nem felejtette az autóban.
Csomagjait úgy rendezte el, hogy közben senki sem figyelhette meg, hogy pontosan mit tett a csomagtartóba.
Megfelelően bezárta az autót, és ellenőrizte is azt.
A megfelelő parkolóhely: ha a parkolóhely átlátható, nem esik távol a forgalomtól, lámpákkal megfelelően megvilágított, esetleg térfigyelő kamerák pásztázzák, akkor a biztonságot választotta!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek