2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Miskolc,május 11!

Interneten és a verseny napján, a miskolci helyszínen is lehet jelentkezni a „Közlekedik a család” idei vetélkedőjére, ahol értékes nyeremények várják a jól teljesítő családokat.

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőjét. Az országos döntőn minden évben a megyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2019. május 11-én 9 órától lesz alkalmuk a vállalkozó kedvű családoknak arra, hogy összemérjék tudásukat. A szervezők a közlekedéssel kapcsolatos, játékos és szórakoztató feladatokkal a Miskolci Autóház Kft. telephelyén (Déli városkapu) várják majd az érdeklődőket.
közlekedik

A kiírás szerint a két szülő mellett legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeknek is részt kell vennie a versenyben. Feltétel, hogy legalább az egyik szülő rendelkezzen érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel. A megmérettetésen a közlekedési szabályokra, az elsősegélynyújtásra és a rendőri karjelzésekre vonatkozó kérdések, gyakorlati feladatok is lesznek.

A versenyen legjobban teljesítő család képviseli majd megyénket az országos döntőn, ahol a fődíj egy Škoda Rapid Family személygépkocsi. A „Közlekedik a család” vetélkedőre előzetesen, a program weboldalán lehet regisztrálni, de a szervezők 2019. május 11-én a helyszínen is fogadják a jelentkezéseket. A feladatok körülbelül másfél óra alatt teljesíthetőek.

Fontos információ, hogy iskolák is csatlakozhatnak a programhoz. Megéri az intézményeknek kitölteniük a nyilatkozatokat, mivel értékes sport- és tanszervásárlási utalványokat nyerhetnek a diákoknak.

További részletek és jelentkezés: www.kozlekedikacsalad.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum