2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Mindennap mozgásban…

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági fotópályázatára érkezett pályaművek díjátadóját 2014. október 22-én tartották Miskolcon.

A „Minden nap mozgásban, mindig biztonságban?” című pályázat során az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket (képet vagy képsorozatot) vártak a szervezők, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok (gyalogosok, kerékpárosok, motorosok, autósok), valamint a közösségi közlekedés kultúrájának fejlesztésére, a közlekedői magatartások pozitív irányú befolyásolására, a közlekedés sokszínűségének kifejezésére.
A pályázaton díjazott négy alkotó a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottságtól emléklapot, valamint ajándékutalványt vehetett át.
A bírálóbizottság értékelése szerint a beküldött pályaművek mondanivalója hozzájárul a biztonságos közlekedés propagálásához, ezáltal a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy a legfőbb érték az emberi élet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek