2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Mindennap mozgásban…

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági fotópályázatára érkezett pályaművek díjátadóját 2014. október 22-én tartották Miskolcon.

A „Minden nap mozgásban, mindig biztonságban?” című pályázat során az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket (képet vagy képsorozatot) vártak a szervezők, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok (gyalogosok, kerékpárosok, motorosok, autósok), valamint a közösségi közlekedés kultúrájának fejlesztésére, a közlekedői magatartások pozitív irányú befolyásolására, a közlekedés sokszínűségének kifejezésére.
A pályázaton díjazott négy alkotó a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottságtól emléklapot, valamint ajándékutalványt vehetett át.
A bírálóbizottság értékelése szerint a beküldött pályaművek mondanivalója hozzájárul a biztonságos közlekedés propagálásához, ezáltal a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy a legfőbb érték az emberi élet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…