2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Megyaszói amazonok utcai csatája – Rendőrségi hírek Borsodból

Megyaszói amazonok utcai csatája – Rendőrségi hírek Borsodból

 A megye rendőri szervei 2014. április 29-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A miskolci járőrök két fővel tulajdon elleni szabálysértés, egy nővel tiltott prostitúció, míg az ózdi és tiszaújvárosi rendőrök egy-egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai további kettő, illetve egy körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe, akik elfogatóparancs hatálya alatt álltak.

Az említett ügyeken túl a szerencsi járőrök egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 34 éves T. Gézáné és a 41 éves B. Éva megyaszói lakosokkal szemben, akik – három gyermekkorú társukkal – 2014. április 29-én 9 óra 45 perckor Megyaszó egyik utcájában előzetes szóváltást követően egymást kölcsönösen bántalmazták.

A helyszínre kiérkező járőrök a garázdákat elfogták és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek