2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Máskor is…

Rendőrök segítettek azoknak az átfagyott autósoknak, akik járműve Poroszló és Ároktő között robbant le, továbbá egy átfagyott nőnek Miskolcon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonált egy férfi 2018. február 27-én egy óra előtt, hogy autójukból kifogyott a benzin, tanácstalanok. A férfi elmondta, hogy negyedmagával már több órája vesztegelnek az út szélén, és már nagyon átfagytak, ezért is hívták a rendőrséget, hátha tudnak segíteni. Tudtak. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei üzemanyagot vittek a segítségkérőknek, akik a kapott benzinnel már tovább tudtak menni.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolcon, a Búza téren 2018. február 26-án egy óra előtt nem sokkal egy, az időjárási viszonyokhoz képest alulöltözött fiatal lányra lettek figyelmesek. A 21 éves nő többek között elmondta, hogy nem tud hova menni. A hidegtől remegő nőt a rendőrautóba ültették, majd úgynevezett Krízisautót kértek a helyszínre, a szakemberek pedig ideiglenes szálláson helyezték el.

Telefonáljon: Ne hagyja hidegen a kihűlés!

A rendőrség kéri az állampolgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon.

Az intézkedő rendőrök elsősorban felvilágosítást adnak és megteszik a szükséges intézkedéseket: amennyiben indokolt gondoskodnak az érintett mentővel vagy krízisautóval történő elszállítására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Termesztett csendélet
Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett. …

További cikkek