2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Máskor is…

Rendőrök segítettek azoknak az átfagyott autósoknak, akik járműve Poroszló és Ároktő között robbant le, továbbá egy átfagyott nőnek Miskolcon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonált egy férfi 2018. február 27-én egy óra előtt, hogy autójukból kifogyott a benzin, tanácstalanok. A férfi elmondta, hogy negyedmagával már több órája vesztegelnek az út szélén, és már nagyon átfagytak, ezért is hívták a rendőrséget, hátha tudnak segíteni. Tudtak. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei üzemanyagot vittek a segítségkérőknek, akik a kapott benzinnel már tovább tudtak menni.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolcon, a Búza téren 2018. február 26-án egy óra előtt nem sokkal egy, az időjárási viszonyokhoz képest alulöltözött fiatal lányra lettek figyelmesek. A 21 éves nő többek között elmondta, hogy nem tud hova menni. A hidegtől remegő nőt a rendőrautóba ültették, majd úgynevezett Krízisautót kértek a helyszínre, a szakemberek pedig ideiglenes szálláson helyezték el.

Telefonáljon: Ne hagyja hidegen a kihűlés!

A rendőrség kéri az állampolgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon.

Az intézkedő rendőrök elsősorban felvilágosítást adnak és megteszik a szükséges intézkedéseket: amennyiben indokolt gondoskodnak az érintett mentővel vagy krízisautóval történő elszállítására is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum