2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Vihar egy liter bor után

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a kazincbarcikai férfival szemben, aki ittasan az utcán inzultálta családtagjait.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 43 éves P. Gyulával szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. július 10-én 22 óra körüli időben előzetes szóváltást követően az utcán baltával a kezében kergette a fiát, a lányát és annak élettársát. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A családfő gyanúsítotti kihallgatása során a korábban elfogyasztott egy liter bor miatti ittasságával magyarázta tettét.   

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2015. július 21-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum