2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Veszélyes szalonna

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon szalonnát füstölt és ennek eredményeként közveszély-helyzetet idézett elő.
Közveszély okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság P. Z. 62 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, egy lakóház udvarán 2015. június 3-án egy lemezszekrényben szalonnát füstölt. A parazsat azonban gondatlanul oltotta be, ami újra lángra kapott és egy fából készült mellékhelyiség ennek következében leégett. A tűzoltóknak sikerült a lángokat megfékezniük, de a szakértői vizsgálatok megállapították a közveszély fennállását.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek