2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Lezárt ügyek: Tizenháromra lapot húzott

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Hernádnémetiben és Hernádkakban több portára is betört, volt ahová kétszer is.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 18 éves hernádkaki férfival szemben. A gyanúsított 2017 májusában összesen tizenhárom portára tört be Hernádnémetiben és Hernádkakban. A férfi többek között rollert, gyerekhintát, mosógépet, kerékpárokat vagy éppen cigarettát, öngyújtót tulajdonított el. Volt olyan alkalom, amikor este visszatért, hogy elvihesse a kiszemelt kerékpárt is, a délután már ellopott fűkasza mellé. Máskor is duplázni akart, de akkor tetten érték és elfogták a tolvajt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek