2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: tetten ért lyukóvölgyi fémtolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki egy miskolci portáról akart fém alkatrészeket eltulajdonítani, de a rendőrök tetten érték.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 32 éves H. Árpáddal szemben. A nyomozás adatai szerint a miskolci gyanúsított egy lyukóvölgyi körbekerített ingatlanra 2014. március 4-én 14 óra 50 perckor behatolt és onnan különféle fém alkatrészeket akart eltulajdonítani.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába érkezett lakossági bejelentés alapján az ügyeletvezető a helyszínre irányította a rendőröket, akik tetten érték a tolvajt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum