2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 358 HUF
1 GBP 419 HUF

Lezárt ügyek: Teli pénztárcát lopott

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy mezőkövesdi üzletből tulajdonított el egy készpénzzel teli pénztárcát.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. József, 33 éves, helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2018. február 9-én, a délutáni órákban az egyik mezőkövesdi üzletben eltulajdonította egy vevő bevásárlókosarában hagyott pénztárcáját, amelyben 120.000 forint készpénz, személyes iratok és bankkártyák voltak.

A rendőrök már másnap megállapították az elkövető kilétét és a nála elvégzett házkutatás során az eltulajdonított pénzből 100.000 forintot lefoglaltak. A hiányzó 20.000 forintot a gyanúsított már elköltötte, míg a pénztárcát az iratokkal és bankkártyákkal az utcán eldobta, amelyeket viszont járókelők találtak meg és így került vissza jogos tulajdonosához.

Az ügyben indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum