2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Lezárt ügyek: Szerelemféltés

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a miskolci férfival szemben, aki ittas állapotban, féltékenységből többször megverte és bezárta élettársát.
A Miskolci Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Cs. Péter 29 éves miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2016 év folyamán ittas állapotban, féltékenységből több alkalommal bántalmazta miskolci albérletükben élettársát, egy 43 éves nőt. Az asszonyt többször arcon ütötte, összetörte mobiltelefonját, a vonalas telefonkészüléket kihúzta a falból és egy alkalommal be is zárta a lakásba a nőt miután megverte, hogy ne tudjon kimenni és segítséget kérni.

A szerelemféltő férfival szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2017. augusztus 11-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek