2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Sosem volt traktorgumi

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy internetes piactéren meghirdetett traktorgumikkal tévedésbe ejtett egy mezőkeresztesi férfit.
Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság N. Dezső 25 éves mezőszemerei lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a későbbi sértett 2015. január 23-án, egy internetes piactéren kívánt megvásárolni két traktorgumit. A kialkudott vételár, mintegy 150 ezer forint kiegyenlítése után a vevő mind a mai napig nem kapta meg a voltaképpen sosem volt terméket.

A rendőrség a nyomozás eredményeként azonosította, majd 2015. május 19-én gyanúsítottként hallgatta ki N. Dezső mezőszemerei lakost.

Az ügyben indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek