2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Lezárt ügyek: Parfümöt akart lopni karácsonyra

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a férfival szemben, aki egy miskolci bevásárlóközpontból illatszert akart lopni kedvesének karácsonyra.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Ny. József, 31 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. december 3-án 17 óra 40 perckor Miskolc egyik hipermarketéből az áruvédelmi eszközt eltávolítva, ruházatába rejtve 2 db női parfümöt akart ellopni. A tolvajt az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai az áruvédelmi kapu jelzése alapján ellenőrizték, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2015. január 12-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum