2021. 06. 23. szerda

Zoltán
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Lezárt ügyek: Munkaadójához tört be

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2020. május 11-én az éjszakai órákban, Miskolcon a Géza utcában egy felújítás alatt álló családi házba betört, és onnan közel ötszázezer forint értékben szerszámgépeket tulajdonított el. A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként – a 2020. május 12-én a reggeli órákban történt bejelentést követően – egy órán belül elfogták az elkövetőt, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta úgy gondolta, hogy a munkaadója felújítás alatt álló házába – ahol akkor ő is dolgozott – betör, és elhoz pár műszaki cikket.  

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy retró „kocka Ladát” loptak el, majd daraboltak össze azok az ózdi fiatalemberek, akiket a rendőrök rövid idő alatt elfogtak.     …

További cikkek

Tudta, hogy egy átlagos európai polgár évente 4,8 tonna hulladékot termel, melynek a jelentős része műanyagból készült csomagolóanyag?   &n…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum