2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Lezárt ügyek: Munkaadójához tört be

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2020. május 11-én az éjszakai órákban, Miskolcon a Géza utcában egy felújítás alatt álló családi házba betört, és onnan közel ötszázezer forint értékben szerszámgépeket tulajdonított el. A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként – a 2020. május 12-én a reggeli órákban történt bejelentést követően – egy órán belül elfogták az elkövetőt, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elmondta úgy gondolta, hogy a munkaadója felújítás alatt álló házába – ahol akkor ő is dolgozott – betör, és elhoz pár műszaki cikket.  

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum