2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: „Mindig rápróbálok a kocsikra, hogy hátha nyitva vannak azok ajtajai”

Lezárt ügyek: „Mindig rápróbálok a kocsikra, hogy hátha nyitva vannak azok ajtajai”

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves sajókazai férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a fiatalember 2021. február 22-én 6 óra előtt a Kazincbarcikán, egy a Nagy Lajos úton parkoló – nyitva felejtett – autót a benne lévő slusszkulcsával beindította, és eltulajdonította. Az elkövető az autóval egy árokba hajtott, majd az összetört járművet hátrahagyta.

A gyanúsított Kazincbarcikán 2021. február 27-e és március 12-e között további két autót tört fel a város területén, és az egyikből egy pénztárcát tulajdonította el, amelyben aprópénz és iratok voltak.

A nyomozók az elkövetőt 2021. március 17-én gyanúsítottként hallgatták ki, amelyek során a férfi elmondta, hogy mindig „rápróbál” a kocsikra, hogy hátha nyitva van azok ajtajai, és ha igen, akkor különböző értéktárgyakat tulajdonít el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársai felhívják az autótulajdonosok figyelmét, hogy ha leparkolnak, jól látható helyen ne hagyjanak semmit autójukban! Értékeiket a csomagtartóban helyezzék el! A jármű ajtaját, az ablakokat, és a napfénytetőt mindig zárják be, mielőtt az autót elhagyják, még akkor is, ha rövid időre távoznak! Az indító kulcsot tartsák maguknál, hogy azt ne tudja illetéktelen megszerezni!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum