2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: „Mindig rápróbálok a kocsikra, hogy hátha nyitva vannak azok ajtajai”

Lezárt ügyek: „Mindig rápróbálok a kocsikra, hogy hátha nyitva vannak azok ajtajai”

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves sajókazai férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a fiatalember 2021. február 22-én 6 óra előtt a Kazincbarcikán, egy a Nagy Lajos úton parkoló – nyitva felejtett – autót a benne lévő slusszkulcsával beindította, és eltulajdonította. Az elkövető az autóval egy árokba hajtott, majd az összetört járművet hátrahagyta.

A gyanúsított Kazincbarcikán 2021. február 27-e és március 12-e között további két autót tört fel a város területén, és az egyikből egy pénztárcát tulajdonította el, amelyben aprópénz és iratok voltak.

A nyomozók az elkövetőt 2021. március 17-én gyanúsítottként hallgatták ki, amelyek során a férfi elmondta, hogy mindig „rápróbál” a kocsikra, hogy hátha nyitva van azok ajtajai, és ha igen, akkor különböző értéktárgyakat tulajdonít el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársai felhívják az autótulajdonosok figyelmét, hogy ha leparkolnak, jól látható helyen ne hagyjanak semmit autójukban! Értékeiket a csomagtartóban helyezzék el! A jármű ajtaját, az ablakokat, és a napfénytetőt mindig zárják be, mielőtt az autót elhagyják, még akkor is, ha rövid időre távoznak! Az indító kulcsot tartsák maguknál, hogy azt ne tudja illetéktelen megszerezni!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum