2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Megöléssel fenyegette meg volt élettársát

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy arlói férfival szemben, aki volt élettársát folyamatosan zaklatta, megöléssel fenyegette meg.
Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 29 éves arlói férfival szemben. A gyanúsított 2018 februárjától kezdődően huzamosabb ideig, napi rendszerességgel telefonon és személyesen zaklatta volt párját, akit veréssel, gyerekei elvételével és megölésével fenyegetett meg. A sértett életét az állandósult molesztálás ellehetetlenítette.

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki más életébe rendszeresen, önkényesen beleavatkozik – ha ezzel súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg -, akkor vétség miatt akár szabadságvesztéssel is büntethető. Súlyosító körülmény, ha a háborgató jellegű zaklatást házastárs, volt házastárs, élettárs vagy volt élettárs sérelmére követik el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek