2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: Meghalt a cserbenhagyott gyalogos

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Miskolcon, a Csermőkei úton elütött nőt és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.
Segítségnyújtás elmulasztása bűntett és halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya G. Péter 36 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2016. május 9-én 1 óra 50 perc körül Miskolcon, a Csermőkei úton egy kis tehergépkocsival közlekedett. A sofőr nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és elütött egy 42 éves nőt. A gyalogos alászorult a kocsi alá, majd az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A jármű vezetője megállás nélkül tovább hajtott. A rendőrök azonosították majd Újkígyóson fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az ügyben indított nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek