2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 358 HUF
1 GBP 419 HUF

Lezárt ügyek: Meghalt a cserbenhagyott gyalogos

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki Miskolcon, a Csermőkei úton elütött nőt és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.
Segítségnyújtás elmulasztása bűntett és halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya G. Péter 36 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2016. május 9-én 1 óra 50 perc körül Miskolcon, a Csermőkei úton egy kis tehergépkocsival közlekedett. A sofőr nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és elütött egy 42 éves nőt. A gyalogos alászorult a kocsi alá, majd az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A jármű vezetője megállás nélkül tovább hajtott. A rendőrök azonosították majd Újkígyóson fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az ügyben indított nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum